YÖNETİM GÜVEN TAZELEDİ

Değerli Üyelerimiz,
Bu sabah gerçekleştirdiğimiz 5. Olağan Genel Kurulumuzu hayırlısıyla gerçekleştirdik. Bizlere duyduğunuz güveni bir kez daha verdiğiniz destek ile gösterdiniz. Genel kurula katılan 94 üyemizden 93 üyemizin oyu ile bizleri tekrar göreve layık gördüğünüz için Genel Kurulumuza katılan tüm komşularımıza çok teşekkür ederiz.
Bu sabah bizleri üzen tek konu Komşularımızın Genel Kurula olan ilgisizliğidir. Biz isterdik ki tüm üyelerimizin katılımı ile bir Genel Kurul gerçekleştirmek. İnşallah bundan sonraki süreçte tüm Komşularımız derneğimize üye olurlar ve üye olan Komşularımız da derneğimize sahip çıkarlar ve çok güçlü bir şekilde Kentsel Dönüşüm sürecini hep birlikte bizlerin Leh’ine olacak şekilde sürdürürüz. Hepinize hayırlı Pazarlar diliyoruz.

Büyükşehir Belediyesi Yetkilelerinin Ziyareti