BAK YAPI İNŞAAT GÖRÜŞMESİ

Değerli Komşularımız,

Bursa’nın en güvenilir ve en güçlü firması olan BAKYAPI İNŞAAT ile yaptığımız görüşmeler ve müzakereler neticesinde bölgemizde yeni bir kentsel dönüşüm sürecinin başlayacağını ilan ederiz.

Akpınar Kentsel Dönüşüm Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarımızda önemli bir sürece ulaşmış bulunmaktayız.

Bölgemizdeki mevcut riskli yapılarımızın yenilenmesi ve güvenli yapıların inşa edilmesi amacıyla yaptığımız çalışmalar neticesinde bölgemiz için tüm kat maliklerimizi sevinderecek bir ön protokole dernek olarak imza atmış bulunmaktayız.

Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında detaylı bilgilendirmeler her bir kat malikimize birebir yapılacaktır.
Bu yeni sürecimizin tüm komşularımıza hayırlı olmasını diler, el birliğiyle bölgemizin yenilenmesi için tüm kat maliklerimizin desteğini rica ederiz.

Akpınar Mahallesi’nin Bak Yapı ile Görüşmesi