Akpınar’da Kentsel Dönüşüm olabilmesi için neler yapmalıyız?

Dernek Başkanımız Sn. Mutlu ALTIN başkanlığında Dernek yönetim kurulumuzun ve muhtarımız Sn. Sevgi GÜLTEKİN’in ortaklaşa düzenlediği “Akpınar’da Kentsel Dönüşüm olabilmesi için neler yapmalıyız?” Sorusuna cevap bulabilmek için partili mahalle temsilcilerimizin, Ak Parti İl Başkan yardımcısı Sn. Dinçer YASA beyfendinin, İyi Parti Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu üyesi Sn. Mehmet DİNÇ beyfendinin, CHP Osmangazi Belediyesi Meclis üyesi Sn. Günay ONAYMAN beyfendinin katılımlarıyla toplantımızı gerçekleştirdik. Komşularımızdan ricamız mahallemizdeki provokasyon çalışmalarına değer vermemeleridir. Kentsel dönüşüm ile ilgili en doğru bilgiye Dernek yönetimimizden ve Mahalle Muhtarımızdan ulaşabilirsiniz. Mahallemiz için hayırlı olması dileğiyle.